Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.16 secunde)
Magda Marincovici) O interventie de microneurochirurgie la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri a fost efecutata, intr-un spital privat, de o echipa interdisciplinara (ATI, neurochirurgie), coordonata de medicul Sergiu Stoica.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a realizat un clasament al celor mai mediatizate personalitati si partide politice, in functie de numarul de aparitii si interventii si de durata acestora, in emisiunile de stiri si de dezbatere ale posturilor nationale de televiziune si de radio.
Un amanunt care nu apare in nicio biografie oficiala ori interviu al sefului statului.
De 2-3 saptamini, Iliescu e suparat pe conducerea PSD si a intrat intr-un soi de silenzio stampa, din care abia se mai rupe ca sa scrie cateva randuri pe blog.
in colegiul 10 candideaza Eugen Nicolaescu, liderul filialei municipale a PNL, care "vine" din Calarasi. ... Din zona USL se pare ca un colegiu va fi dat "ecologistului" Remus Cernea si probabil fostul PD-ist, Catalin Croitoru va candida si el.
Poate sunt un filistin, dar teatrul mi se pare inutil. ... Facea Nicolaescu un film de vitejie si era cel mai tare film pe care l-a vazut toata lumea. ... Dar si un taran are nostalgii cu stalpul din dealul satului, unde s-a imbatat prima oara.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca liberalii vor respecta protocolul Aliantei D.A., care interzice trecerea membrilor de la PNL la PD si viceversa, precum si ca nu vor avea relatii de colaborare cu Initiativa 2003.
Potrivit purtatorului de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, principala modificare vizata este legata de schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, prin aceeasi procedura care se aplica atunci cand acesta este ales in aceasta calitate.
Liderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a incercat ieri, intr-un mod cu totul neinspirat, sa acopere nemultumirile unora dintre parlamentarii PNL cu privire la noile formulare de declaratii de avere pentru demnitari, elaborate de Guvernul Tariceanu.
Guvernul va prezenta pentru prima data un raport de activitate in fata Delegatiei Permanente (DP) a PNL, a anuntat marti seara purtatorul de cuvant al partidului, Eugen Nicolaescu, dupa sedinta Biroului Permanent Central (BPC) al partidului.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
Liderul Grupului Parlamentar PNL al Camerei, Eugen Nicolaescu, a prezentat ieri propunerea legislativa privind Legea lustratiei. Eugen Nicolaescu a declarat ca cei patru initiatori liberali au dorit “ca aceasta propunere legislativa sa fie dezbatuta serios inainte de a fi depusa“.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca cele doua partide din Alianta sunt hotarate ca sesiunea parlamentara din toamna sa se desfasoare dupa noi reglementari.
Liderul grupului PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a precizat ca solicitarea este semnata de doi liberali, doi democrati si un conservator. Potrivit declaratiilor lui Nicolaescu, Regulamentul Camerei prevede ca pentru convocarea Biroului Permanent este nevoie de solicitarea a patru dintre cei 13 membri.
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze.
Intentionam sa marim bugetul Ministerului Educatiei la limitele europene, respectiv in jur de 6% din PIBa€œ, a explicat purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto).
Purtatorul de cuvant al Aliantei, Eugen Nicolaescu, a precizat ca amendamentele formulate de comisie vor fi prezentate apoi la nivelul Coalitiei. Intrebat daca PNL impartaseste punctul de vedere al PD referitor la amendamentele care trebuie aduse legii, Nicolaescu a raspuns:
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Acest act normativ nu este cuprins in pachetul legislativ al sanatatii din cauza faptului ca, in toamna anului trecut, membrii Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR), PFR, Asociatiei Retelelor de Farmacii din Romania (ARFR) si Ministerului Sanatatii (MS) nu au ajuns la un punct de vedere comun in ceea ce priveste proiectul legii.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
google-analytics.com